Проєкт "Діловий Кропивницький онлайн (BusinessKrop-online)".

П'ятниця, 18 червня 2021 14:14

У червні 2021 року у м. Кропивницькому стартувала реалізація проєкту з підтримки малого та середнього підприємництва в умовах пандемії COVID-19 "Діловий Кропивницький онлайн (BusinessKrop-online)".

Проєкт реалізують: Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата спільно з Кропивницькою міською радою в рамках проекту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується урядом Німеччини та Європейським Союзом та реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Мета проєкту: створення кращих умов для розвитку малого і середнього підприємництва в обласному центрі та стимулювання активності суб’єктів підприємництва, в тому числі в умовах дії карантинних обмежень підприємницької діяльності під час пандемії COVID-19.

Суть проєкту: вже за шість місяців буде створено безкоштовну електронну платформу для малого та середнього бізнесу "Діловий Кропивницький онлайн (BusinessKrop-online)" у вигляді вебсайту з адаптацією під мобільні пристрої і планшети.

Веб-сайт міститиме: повну актуальну інформацію про діючі підприємства, установи та організації м. Кропивницького в розрізі галузей економіки/сфер діяльності з відміткою на інтерактивній карті, банери з посиланням на офіційні інтернет-ресурси, що містять інформацію про наявні механізми допомоги та обмеження, пов'язані із COVID-19, відомості про організації з підтримки підприємництва.

Наповнення та оновлення вебсайту здійснюватиметься фахівцями департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Кропивницької міської ради у співпраці з малим та середнім бізнесом, фізичними та юридичними особами міста.

Замовником послуги на розробку платформи виступає Кіровоградська РТПП. Під час офіційної презентації веб-сайт буде передано департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Кропивницької міської ради.

Довідково: Проєкт «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» реалізує Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням ЄС та уряду Німеччини. 16 грудня 2020 року був оголошений конкурс грантів серед міст і територіальних громад для реалізації проєктів, спрямованих на підтримку стійкості й відновлення українських МСП під час пандемії COVID-19.

Одним із переможців конкурсу став проєкт "Діловий Кропивницький онлайн (BusinessKrop-online)", ініційований Кропивницькою міською радою спільно з Кіровоградською регіональною торгово-промисловою палатою.

Усі новини