Адміністрація ОКВП «Дніпро-Кіровоград» просить кропивничан зробити триденний запас води

Понеділок, 5 жовтня 2020 16:50

ОКВП «Дніпро-Кіровоград» продовжує роботи з реконструкції на водопровідних насосних станціях. Попереду на підприємство чекає черговий великий об’єм робіт, певна частина з них може проходити винятково під час зупинки роботи насосних станцій водопостачання. Про це повідомила директор Кропивницького ВКГ Валентина Давидчук.  

У вівторок, 06 жовтня, відповідно до контракту, підрядники «Riko d.o.o» та ТОВ «ІБК Євротехнології» проведуть заміну та монтаж запірної арматури на водопровідних насосних станціях для подальшого монтажу сучасного енергоефективного насосного обладнання, придбаного за рахунок кредитних коштів Світового банку. Це дозволить зменшити собівартість виробництва послуги з централізованого водопостачання.

Відразу ж після завершення робіт розпочнеться відновлення подачі води водогоном, виведення його в робочий режим, заповнення мереж міста водою, зтравлювання повітря та набір тиску в системі.

У зв’язку з цим буде відсутнє водопостачання у місті Кропивницькому з 00:00 вівторка, 06 жовтня, до 18:00 четверга, 08 жовтня (лівобережна частина – до 15:00, правобережна – до 18:00)

З графіком підвезення питної води можна ознайомитися за посиланням на офіційному веб-сайті ОКВП «Дніпро-Кіровоград».

- Просимо вас завчасно створити необхідний запас води для господарсько-побутових потреб на даний період та приносимо вибачення за тимчасові незручності, - звернулася до кропивничан Валентина Давидчук. - Дякуємо всім нашим споживачам за розуміння та підтримку важливих змін, що відбуваються на нашому підприємстві!

У свою чергу, міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час апаратної наради звернув увагу на зміни у режимі роботи більшості навчальних закладів обласного центру, пов’язаних із відключенням водопостачання.  

-  Дитячі садочки  необхідно забезпечити водою максимально, - наголосив міський голова. – Кропивницькому водопровідно-каналізаційному господарству через усі канали інформації повідомити містян про систему підвезення питної води. Графіки і адреси стоянки водовозів довести до мешканців. Ще є час зробити запас води.

Усі новини