Андрій Райкович: чотири фестивальних сезони підвищать туристичну привабливість Кропивницького

Понеділок, 30 вересня 2019 13:59

У Кропивницькому розроблятимуться сценарії чотирьох масштабних фестивальних сезонів, які суттєво підвищать туристичну привабливість обласного центру. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 30 вересня.

 Він подякував всім, хто працював над організацією міжнародної виставки «Агроекспо», Покровського ярмарку та традиційного Муніципального інвестиційного форуму. За словами очільника міста, якісно спрацювали також всі заклади громадського харчування, торгівлі, готельного господарства, підприємства міського транспорту та виконавчі органи міської ради: департамент з питань економічного розвитку торгівлі та інвестицій, управління культури та туризму  та головне управління ЖКГ.

- Всі майданчики зібрали рекордну кількість відвідувачів, а це вже показник не лише популярності, а й високого рівня підготовки цих заходів, - переконаний Андрій Райкович. – Вересень точно в нашому місті можна вважати фестивальним, по святковому вдалим і цікавим не лише для внутрішнього, а й міжнародного туризму. Все краще, що було у фестивальному кейсі Дня міста, все нове, що було на виставці, має отримати розвиток, вдосконалення і перерости в традиції.

На переконання Андрія Райковича, у Кропивницькому необхідно запровадити як мінімум чотири масштабних фестивальних сезони.

- Думайте, пропонуйте, запрошуйте фахівців. Нас повинні знати, до Кропивницького мають хотіти їхати в гості, - наголосив очільник міста.

Усі новини