Андрій Райкович: Кропивницький чекає сьогоднішніх випускників освіченими і креативними фахівцями

П'ятниця, 22 травня 2020 15:09

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович побажав випускникам закладів освіти обласного центру  вдалого ЗНО та незабутнього випускного. Своє звернення до старшокласників він оприлюднив сьогодні, 22 травня.

Травень завжди був часом останніх шкільних дзвінків, відзначив Андрій Райкович. Для молодих людей, які прощаються з дитинством, юністю, школою - це особливо хвилююча сторінка життя. А життя вміє різко змінювати власні реалії. От і цього року, через карантин, школярам довелося завершувати навчання практично у віртуальному режимі.

- Це - не абияке випробування. Це - теж екзамен, - переконаний  Андрій Райкович. - На вашу витримку, на вміння сприйняти і засвоїти знання на відстані. На здатність скласти іспит в абсолютно нових і надзвичайно складних умовах. Я вірю, що ви з цим впораєтесь.

Знаю, як кожен із вас мріяв про випускний бал, про останній шкільний вальс, про світанок у колі друзів. Не засмучуйтесь: попереду у вас велике, сповнене подій, емоцій, відкриттів і здобутків життя.

Головне, щоб воно було мирним, щасливим і щоб всі були здоровими.

Я щиро бажаю кожному з вас успішно здати тести, обрати своє майбутнє і продовжити навчання чи розпочати трудовий шлях.

Знайте, що місту ви будете дуже потрібні як фахівці, як освічені, креативні люди.

Хочу подякувати всім кропивницьким вчителям і батькам за великий труд у навчанні і вихованні молодого покоління, майбутнього України. Нинішній рік для вас теж став справжнім іспитом і, впевнений, ви складете його гідно.

Усі новини