Андрій Райкович: Кропивницький – місто патріотів, які люблять, розбудовують своє місто і бажають йому процвітання

Понеділок, 21 вересня 2020 13:52

Сьогодні, 21 вересня, щопонеділкову апаратну нараду міський голова Андрій Райкович розпочав із подяки керівникам виконавчих органів за організацію і проведення заходів з відзначення  Дня міста у Кропивницькому.

Минулий тиждень був насичений подіями, присвяченими 266-ій річниці заснування міста. Громада Кропивницького отримала низку важливих об'єктів, які забезпечуватимуть її життєдіяльність у багатьох сферах. Всі заходи, переконаний очільник міста, пройшли на високому організаційному рівні і з обов'язковим врахуванням карантинних вимог: скринінг контроль, захисні маски і соціальна дистанція були обов’язковими вимогами.

- Я щиро дякую оргкомітету, нашим творчим колективам за згуртовану роботу, за винахідливість, - наголосив Андрій Райкович. - Іще раз висловлюю слова подяки працівникам усіх виконавчих органів міської ради, які виконали величезний обсяг складної творчої і технічної роботи. Прошу, шановні керівники управлінь і відділів передати мою подяку усім, хто долучився до організації свята. Я спілкувався під час святкових заходів з багатьма кропивничанами. У нас живуть мудрі, патріотичні люди, які люблять своє місто і бажають йому розбудови і процвітання. І це - наше спільне завдання.

Усі новини