Андрій Райкович: не хочемо повного локдауну, значить жорстко дотримуємось усіх вимог карантину!

Понеділок, 9 листопада 2020 11:31

Про те, що містяни мають серйозніше ставитись до карантинних обмежень Андрій Райкович наголосив сьогодні, 09 листопада, під час щопонеділкової апаратної наради. Він доручив посилити роз’яснювальну роботу серед населення стосовно реальної небезпеки коронавірусу.

- Я хотів би, щоб ви по своїх вертикалях активізували роз'яснювальну роботу, щоб жителі міста нарешті усвідомили, що ми на межі, - наголосив очільник міста. - Не десь, а в нашому місті стрімко зросла кількість серйозних запалень легенів, є летальні випадки.

Андрій Райкович дав завдання також посилити рейди на ринках міста. Раніше підприємці просили міську владу дозволити працювати, натомість обіцяли жорстко дотримуватись усіх вимог карантину.

- Вони казали, що буде на ринках і дистанція і захисні екрани, скринінги на входах, на периметрах. Де це все? Тим більше на неорганізованих ринках! Тому рейди повинні бути щодня, - зазначив Андрій Райкович. - Також департамент економіки, зв'яжіться з власниками цих точок, з керівниками ринку, хай вони відремонтують мережі під МАФами. Досить терпіти цю ганьбу! Відповідальність повинна бути взаємною.

Також Андрій Райкович поставив жорстке завдання управлінню охорони здоров'я розгорнути лікувальні бази резерву для ковідних хворих на базі дитячої міської лікарні «Добруджа» та неврологічного відділення КНП «Центральна міська лікарня» .

- До п'ятниці вони мають бути, - акцентував Андрій Райкович. - Перевірити, щоб було все необхідне для госпіталізації людей, щоб були сформовані медичні бригади та необхідне медичне обладнання. Також зверніть увагу на те, як зберігається кисень! Щоб не дай Бог не було трагедії!

Усі новини