Андрій Райкович: тролейбуси з автономним ходом – перший символічний подарунок до 265-річчя Кропивницького

Понеділок, 21 січня 2019 12:38

Нові сучасні тролейбуси з автономним ходом, п’ять з яких уже проходять у Кропивницькому технічну підготовку для виходу на лінію, мають працювати на хороших дорогах. Завдання не затягувати з випуском великогабаритного електротранспорту на маршрути поставив міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 21 січня.

Першу п’ятірку тролейбусів презентували журналістам і громадськості минулого тижня. Машини, на переконання міського голови комфортні, добротні і практично підготовлені до роботи на маршрутах.

- Одним із можливих маршрутів ми вже проїхали, – зауважив очільник міста. - І це вражало не тільки пасажирів нового тролейбуса, а й всіх, хто їхав іншим транспортом. Кропивничани чекають виїзду цих машин на лінію. Тому, управління транспорту, не затягуйте цей проект, добре обдумайте кілька варіантів, протестуйте потоки — і вперед!

За словами Андрія Райковича по вулиці Яновського тролейбус планували пустити ще в Радянському Союзі. І вперше за тридцять років вони таки виїдуть на маршрут.

Усі новини