Андрій Райкович: “Усі дитячі майданчики у дворах мають бути відремонтовані і безпечні”

Понеділок, 13 липня 2020 13:07

Відповідне доручення від міського голови Андрія Райковича отримали керівники ЖЕО та головного управління ЖКГ під час апаратної наради сьогодні, 13 липня. Очільник міста зажадав у найкоротші терміни привести до ладу усі дитячі майданчики в місті, а також перевірити в черговий раз і всі спортивні майданчики.

- Зараз літня пора, через карантин далеко не всі родини повезуть дітей до моря. І таборів цього року менше. Значить, на дитячих майданчиках дітвора проводить значно більше часу, - зазначив Андрій Райкович. - Тому ці майданчики повинні бути облаштовані, пофарбовані, бур'яни викошені, лавочки, грибочки, пісочниці полагоджені. Вимагаю, щоб ця робота була виконана на майданчиках кожного ЖЕО в найкоротші терміни.

Окремо Андрій Райкович звернувся до керівників патрульної поліції з вимогою посилити чергування в мікрорайонах у вечірні і нічні години.

- Мені приходять скарги від містян, що вечорами у дворах на майданчиках розпивають спиртне, в пісочницях знаходять шприці, а це недопустимі речі. Вранці туди приходять діти! Де безпека?! Отже, прошу посилити увагу патрулів у цьому питанні, - зауважив Андрій Райкович.

Усі новини