Андрій Райкович: важко завантаженим автопоїздам не місце руху центральними вулицями Кропивницького

Понеділок, 5 жовтня 2020 15:32

Дорогами Кропивницького не повинні рухатись важконавантажені  автопоїзди. На цьому вчергове наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради  сьогодні, 05 жовтня.

Минулого тижня місто втратило новий комунальний тролейбус на автономному ходу. Його протаранила вантажівка, водій якої порушив правила дорожнього руху. Тому міський голова знову загострив увагу правоохоронців на необхідності обмежити рух вантажівок  вулицями міста.

- Ми втратили сучасний тролейбус на автономному ходу! Ось вам гіркий результат безкарності водіїв  великих фур, які спокійно ганяють центром міста. Слава Богу, що люди живі і здорові, що водій отримав незначні травми і що житловий будинок цілий, - зауважив Андрій Райкович. - Тепер суд, експерти, ремонт, а це все час. Ми б'ємося, щоб додатковий транспорт якомога швидше прийшов у місто, бо його з нетерпінням чекають і на селищі Новому,  і на Великій Балкці, в інших віддалених мікрорайонах а тут втрачаємо, що маємо.

Міський голова доручив керівнику управління розвитку транспорту та зв’язку спільно з органами поліції зібрати для розмови власників переробних підприємств та складів, які користуються послугами вантажівок, та спільно вибудувати  безпечні для громадян і доріг  маршрути їхнього  руху.

Усі новини