Андрій Райкович: Влада повинна чути людей

Понеділок, 1 липня 2019 13:58

Сьогодні, 1 липня , під час апаратної наради міський голова Кропивницького Андрій Райкович порушив тему якості виконання службових обов’язків  чиновниками міської ради. Минулого тижня на прийом до очільника міста прийшов чорнобилець – інвалід, який вже три роки поспіль чекає рішення про приватизацію свого гаража.

-  Мені соромно, коли люди приходять до мене на прийом по 3 рази, бо їм пишуть брехливі відписки – наголосив Андрій Райкович - чорнобилець-інвалід 3 роки чекає від нас рішення. Він ледве ходить. У нас була земельна сесія. Чому його питання не втрапило в перелік?

Андрій Райкович дав завдання управлінню земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища терміново вирішити питання кропивничанина. І в подальшому питання, з якими звертаються люди, не відкладати, а вирішувати першочергово.

 Не оминув увагою міський голова і роботу ЖЕО №3. Останнім часом на діяльність цієї житлово – експлуатаційної організації від містян надходить багато скарг.

- Якщо ви не здатні організувати нормальну роботу ваших підрозділів, знайдіть собі легше завдання. Чому я повинен слухати про халтури ваших слюсарів, про безлад в під’їздах і в дворах? – наголосив міський голова – Ви повинні працювати на людей, і не доводити їх до того, щоб вони ходили владними кабінетами!

 Андрій Райкович поставив завдання своєму заступнику Олександру Вергуну, відповідальному за комунальний блок розробити графік зустрічей на території кожного ЖЕО із завбудинками.

Усі новини