Андрій Райкович: з колективом КП «Електротранс» можна і в бій, і в розвідку!

Вівторок, 8 листопада 2022 17:43

У Кропивницькій міській раді вітали ювілярів – працівників КП «Електротранс» . 55 років тому перший міський тролейбус за маршрутом №1 «Депо-ТЕЦ» протяжністю 15 кілометрів перевіз перших пасажирів електротранспорту. Тепер на підприємстві працюють майже 600 працівників, більшість з яких віддали тролейбусному парку не одне десятиліття свого життя, зразково виконують службові завдання і сумлінно працюють на Перемогу.

Щирі слова подяки на адресу колективу «Електротрансу» пролунали сьогодні, 08 листопада, перед початком засідання виконавчого комітету міської ради  від начальника ОВА Андрія Райковича.

- Я надзвичайно гордий, що мав можливість долучитись до відродження «Електротрансу», що ми змогли продовжити і примножити здобутки підприємства і забезпечити головну задачу – перевозити пасажирів з комфортом, - відзначив Андрій Райкович. - Ви – знаковий і потужний колектив. З вами можна і в бій і в розвідку! Щиро дякую за професійну роботу і зичу щоб всі ваші плани були реалізовані! Здоров’я усім вам і наснаги!

Міська влада, уся громада Кропивницького щиро вболіває, щоб електричний транспорт розвивався, щоб в обласному центрі пасажирів перевозили в сучасних тролейбусах.

- Тролейбусний рух у Кропивницькому  отримав потужний розвиток, тут значно збільшилася кількість маршрутів, рухомий склад оновлюється новим, комфортним транспортом, у тому числі тролейбусами на автономному ходу, - наголосив у своєму вітальному слові заступник міського голови Олександр Мосін. -  Сьогодні тролейбус з’явився там, де про нього раніше можна було тільки мріяти. Зараз підприємство обслуговує 9 маршрутів, з яких 5 мають ділянки для використання автономного ходу. Це не тільки дало змогу не припиняти надання транспортних послуг у кризовий час на початку повномасштабного вторгнення, а  й сприяло отриманню величезного досвіду та інформації для роздумів про перспективу розвитку екологічно чистого транспорту у майбутньому.

Привітав з ювілеєм комунальних транспортників і секретар міської ради Олег Колюка. Він запевнив, що депутатський корпус робитиме усе, щоб забезпечити ефективний розвиток КП «Електротранс», а разом з ним і стабільні перевезення у зручних і комфортних умовах для кропивничан.

Андрія Райкович, Олександр Мосін та Олег Колюка цього дня виконали почесну місію – вручили передовим працівникам КП «Електротранс» заслужені відзнаки обласної та міської рад, як символ шани від усієї громади міста.

За вагомий особистий внесок у розвиток міського електротранспорту, професіоналізм в організації та виконанні пасажироперевезень, сумлінну працю, активну громадську позицію, зразкове виконання службових завдань та з нагоди 55-ої річниці відкриття тролейбусного руху в Кропивницькому Почесними грамотами Кіровоградської обласної військової адміністрації нагороджені:

Вихристенко Валентина Миколаївна, робітниця транспортно-господарської служби КП «Електротранс»;

Петрова Лариса Олександрівна, водійка тролейбуса.

Валентина Миколаївна та Лариса Олександрівна працюють на підприємстві більше 30 років.

Грамотами Кропивницької міської ради та виконавчого комітету відзначені:

Ковпан Олександр Сергійович, водій тролейбуса;

Мірошнікова  Тетяна Олексіївна, диспетчерка диспетчерської служби.

Подяки Кропивницької міської ради та виконавчого комітету оголошені:

Волонець Ользі Павлівні, кондукторці громадського транспорту служби експлуатації;

Шустеру Олександру Вікторовичу, водію тролейбуса;

Ревві Віктору Михайловичу, слюсарю з ремонту рухомого складу.

Щиро вітаємо увесь трудовий колектив КП «Електроранс» із відзнаками і гарним ювілеєм! Дякуємо за вашу самовіданну працю! Дякуємо нашим славним Збройним Силам!

Миру і добра усім нам! Разом до Перемоги!

Усі новини