Ефективна взаємодія ТОВ «Екостайл», ЖЕО і мешканців – гарантія чистоти на всій території Кропивницького

Понеділок, 25 листопада 2019 14:40

Чистота, благоустрій і порядок у Кропивницькому має бути забезпечений на усій його території, від центру – до околиць. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 25 листопада.

Очільник міста часто критично дає оцінку діяльності підприємства ТОВ «Екостайл» – монополіста у сфері вивезення і захоронення твердих побутових відходів в обласному центрі. У той же час, на думку міського голови,  порядок в місті значною мірою  залежить також від комунікації керівників «Екостайла» з міськими ЖЕО та взаємодії з населенням міста та безумовного дотримання  дотримання установленої схеми утилізації сміття.

- Я не один раз ставив завдання налагодити ефективну  взаємодію ЖЕО і “Екостайлу”, особливо це стосується негабаритного сміття, - звернув увагу комунальників Андрій Райкович. - Шановні працівники ЖЕО, пильнуйте свої двори, коли з будинків тягнуть по 10-20 мішків будівельного сміття, відслідковуйте такі випадки. А мешканцям необхідно дбайливо ставитися до контейнерів для збору відходів, адже це наша спільна власність і від їх стану теж суттєво залежить порядок на контейнерному майданчику.

Андрій Райкович порадив також доопрацювати графік вивезення сміття з території міста і провести активну інформаційну роботу, щоб люди у мікрорайонах про цей графік детально знали.

Усі новини