Гордість міста: у Кропивницькому вітали випускників - медалістів

Середа, 26 червня 2019 18:22

У Кропивницькому  вітали кращих випускників 2019 року. Урочистості відбулися сьогодні, 26 червня, у театрі імені Марка Кропивницького.

В залу театру вже колишні школярі заходили по червоній доріжці, як справжні знаменитості. Заслужені «золоті» та «срібні» медалі та статуетки з написом «Гордість міста» отримували на сцені театру з рук міського голови Андрія Райковича.

Цьогоріч заклади освіти міста підготували 70 медалістів: порівну «золотих» і «срібних». Найбільшу кількість медалей наполегливою працею заслужили учні гімназії нових технологій навчання: у їхньому активі 15 нагород. Випускники наукового ліцею отримали 13 медалей. На третьому місці виявилися школярі Кропивницького колегіуму: у них 7 «золотих» та «срібних» медалей.      

На сцену за заслуженими нагородами вони піднімалися  у супроводі директорів шкіл. Вітаючи медалістів, Андрій Райкович зауважив – всі вони еліта та гордість Кропивницького.

Ці медалі — не лише ваша нагорода, а й ваших педагогів і батьків. Наше місто пишається вами, вашими досягненнями, – відзначив міський голова. - Бажаю вам стати професіоналами. І повертайтеся сюди, до рідного міста. Нам дуже не вистачає молодих, розумних, креативних фахівців, які будуватимуть сучасну економіку, впроваджуватимуть європейські стандарти у Кропивницькому. Ми віримо в вас.

Усі новини