Комунальні служби Кропивницькго готуються до березневої комунальної декади.

Понеділок, 13 лютого 2017 11:35

Першими розпочнуть весняне генеральне прибирання обласного центру комунальники. Роботи планують розпочати у березні, як тільки зійде сніг.

Порядок у місті наводитимуть не тільки комунальні підприємства міської ради, долучаться і комунальні підрозділи підприємствах, установ та організацій міста. А вже потім, в декілька етапів, до масового прибирання долучаться мешканці міста.

- На вулиці ще вдосталь снігу а я вже сьогодні ставлю завдання всім комунальним службам, управлінню ЖКГ, моїм заступникам – розпочати організаційну роботу щодо весняного прибирання міста після зими, – поставив чітке завдання міський голова Андрій Райкович. - Прибирати доведеться багато, бо піску і відсіву нинішнього року на вулицях міста значно більше, ніж в попередні роки. Тому я пропоную дещо іншу схему весняного прибирання: головне управління ЖКГ разом із керівниками інших виконавчих органів, з квартальними комітетами, ЖЕО, завбудинками розроблять «комунальну карту» весняного прибирання. Маємо спланувати роботи таким чином, щоб справитися за один місяць, а не за дев’ять.

Одночасно, секретар міської ради Андрій Табалов проведе переговори з депутатами щодо організації спільних акцій благоустрою з мешканцями Кропивницького за місцем проживання по кожному округу.

Усі новини