Комунальники Кропивницького активізують роботи з нанесення розмітки на дорогах міста

Понеділок, 1 липня 2019 13:55

Нині розмітки на шляхах та перехрестях недостатньо, переконаний міський голова Андрій Райкович. Тому сьогодні, 1 липня, під час апаратної наради, дав завдання комунальникам пожвавити роботи з її нанесення.

Цього року місто придбало власну машину для створення розмітки. Комунальники вже опанували техніку, й активно нею користуються. Андрій Райкович дав завдання перш за все виїжджати на ті перехрестя, де першочергово мають бути нанесені розміточні лінії та пішохідні переходи.

Ще одне питання, яке потребує термінового втручання спеціалістів – приведення в належний стан доріг біля під’їздів до шкіл, дитячих садочків і на маршрутах громадського транспорту.

- Я приїхав подивитись в 73 дитсадок реконструйований спортблок, а до садочка треба скакати по ямах – зауважив міський голова - Олександре Сергійовичу, перегляньте з Наталією Євгенівною, де критичні під’їзди, де не вистачає освітлення біля навчальних закладів і дитсадків, і обов’язково впродовж літа ці недоліки необхідно ліквідувати.

 Окрім цього Андрій Райкович дав завдання продовжувати реалізацію програми «Безпечне місто». Тепер камери відеоспостереження встановлюватимуть на центральних входах до шкіл, садочків та медичних закладів.

Усі новини