Комунальники продовжують звільняти Кропивницький від снігового полону і готуються до відлиги

Субота, 3 березня 2018 09:21

Сьогодні в день, 03 березня, на вулицях Кропивницького підтримують в належному стані дороги і забезпечують рух громадського транспорту 7 одиниць  техніки:  4 комбіновані піскорозкидувачі  МАЗ,  один  грейдер та два навантажувачі.

Як повідомили в головному управлінні житлово-комунального господарства, грейдер задіяний на   розчищенні  магістральних доріг   Новомиколаївки, навантажувачі  задіяні на прочистці  зливостоків  від  снігу  та льоду, піскорозкидувачі  -  на посипанні   складних ділянок доріг  міста  протиожеледною сумішшю

А вчасно виїхати на маршрути громадському транспорту дала можливість нічна зміна спеціалістів КП «Універсал 2005», яка у складі семи тракторів МТЗ-82, чотирьох снігоплунженрних очисників КДМ- ЗІЛ-130, шести комбінованих МАЗів з відвалом та системою розкидання піску, піскорозкидувача ЗІЛ-130, грейдера та навантажувача здійснили зачистку магістральних доріг, вулиць з рухом громадського транспорту та вулиць з інтенсивним автотранспортним рухом та використали 155 тонн посипальних матеріалів.

Спеціалісти міських ЖЕО продовжують звільняти від снігу прибудинкові території та тротуари міста.  У протидії сніговій стихій задіяні 343 двірники: ЖЕО №1 – 80, ЖЕО №2 – 72, ЖЕО №3 – 70, ЖЕО №4 – 116, ЖЕК №9 – 5. Людям допомагають сім одиниць орендованої тракторної техніки, один трактор працює на території ЖЕО №2 в якості депутатської підтримки.

Усі новини