Конкурс «Посадовець року» у міській раді Кропивницького із року в рік стає популярнішим

Четвер, 5 грудня 2019 20:03

Підсумки третього  конкурсу «Посадовець року» підбили у міській раді Кропивницького під час урочистостей, присвячених Дню місцевого самоврядування в Україні сьогодні, 05 грудня.

У конкурсі, який тривав впродовж майже місяця, із 07 по 30 листопада, взяли участь 15 керівників та спеціалістів виконавчих органів міської та районних у місті рад.

Щирими аплодисментами колеги зустріли конкурсантів, чим засвідчили повагу їхній  сміливості. На сцену актової зали міської ради піднялися Тетяна Бадіца, Анатолій Ковбасюк, Оксана Мишакова, Тетяна Никончук, Валентина Новінченко, Ірина Пересунько, Микола Селіванов, Катерина Струк, Світлана Стешенко, Станіслав Ткаченко, Ірина Шатохіна, Сергій Яковченко, Артем Шершнюк, Анна Шевченко, Анна Ткач.

Право першими привітати учасників конкурсу отримали співголови оргкомітету секретар міської ради Андірій Табалов і керуюча справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко.

- Вітаю вас із нашим спільним професійним святом. Цього року ми всі дуже добре попрацювали. А якщо люди добре працюють, значить вдома у них все добре, тому бажаю вам сімейного затишку, добробуту і миру, - звернувся у вітальному слові до посадовців Андрій Табалов. - Щодо конкурсу “Посадовець року”, відзначу, що з кожним роком він стає все цікавішим, учасники переймають досвід своїх попередників і вдосконалюються. Закликаю всіх брати участь у цьому творчому турнірі - це гарний досвід, який знадобиться як в роботі, так і в житті.

У свою чергу, Альвіна Бондаренко вітаючи усіх із прийдешнім святом, побажала носити звання «чиновника» відповідально.

- У своїй роботі ми менше приділяємо уваги паперам, а більше спілкуємось з людьми, і від того, як ми з вами поводимо себе, залежить думка про міську владу, - зазначила Альвіна Бондаренко. - Учасники цьогорічного конкурсу дійсно стали взірцевими посадовими особами. Всі ми з вами креативні, гарні, розумні, а ця п’ятнадцятка — найкраща!

«П’ятнадцятка» посадовців за 15 днів зібрала майже 9 тисяч голосів. За них голосували не тільки кропивничани, а й жителі Києва, Сум, Харкова, Львова. Їх підтримували Німеччина, Іспанія, Італія, Сицилія, Франція, Данія, Швеція, Польща, Ізраїль і навіть Америка та Африка. Але освітяни Кропивницького і тут підтвердили свою активність та згуртованість. До голосування долучились школи, гімназії, садочки, центри дитячої творчості. Голосували викладачі, учні, та навіть їх родини. В нелегкій боротьбі перемогу в онлайн голосуванні здобула представниця управління освіти міської ради Анна Ткач, яка набрала 2114 голосів.

У номінації «Керівник року» перемогла начальниця відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Міської ради Анна Шевченко. А в номінації «Спеціаліст року» перемогу здобув головний спеціаліст юридичного управління міської ради Артем Шершнюк.

Всі учасники конкурсу нагороджені Подякою міської ради та виконавчого комітету міської ради Кропивницького та подарунковим сертифікатом від співголови організаційного комітету, секретаря міської ради Андрія Табалова.

Вітаємо всіх учасників конкурсу та бажаємо їм, щоб професіоналізм став запорукою ефективної діяльності, щоб робота стала джерелом матеріального та морального задоволення, щоб поруч із вами були віддані справі колеги, надійні друзі та щаслива родина.

 

Усі новини