Кращим роботодавцем року серед закладів торгівлі у Кропивницькому визнано ТОВ «Вересень Плюс»

Понеділок, 21 грудня 2020 15:11

Сьогодні, 21 грудня, заступник міського голови Михайло Бєжан зустрівся з представниками закладів роздрібної торгівлі у Кропивницькому.

Перед початком зустрічі Михайло Бєжан привітав та вручив дипломи переможця міського конкурсу «Кращий роботодавець року».

- Щиро вітаю колектив ТОВ «Вересень Плюс» з перемогою у міському конкурсі «Кращий роботодавець року». Важливо, що не зважаючи на складні економічну і епідемічну ситуації, наші підприємства продовжують розвиватися, створювати нові робочі місця та забезпечують свій гідний внесок у загальний соціально-економічний розвиток міста, - відзначив Михайло Бєжан.

Під час наради заступник міського голови акцентував увагу підприємців на необхідності і надзвичайній важливості для життя і здоров’я кропивничан неухильного дотримання усього спектру запроваджених карантинних заходів.

На жаль, звернув увагу Михайло Бєжан, найпоширенішими порушеннями, які сьогодні можна помітити у великих супермаркетах. стали недотримання соціальної дистанції біля розрахункових кас та переповненість людьми торгівельних залів у  магазинах. Останній пункт більше стосується невеликих за площею торгівельних закладів, у яких, за санітарними нормами, одночасно може перебувати не більше декількох людей.

Михайло Бєжан нагадав підприємцям, що за повнотою дотримання усіх карантинних вимог слідкуватимуть Національна поліція та Держпродспоживслужба.

Результатом діалогу влади і бізнесу стала домовленість про святкове оформлення територій біля закладів торгівлі. Підприємці на період зимових свят докладуть зусиль для створення  новорічної  атмосфери  біля магазинів та у торгівельних залах.

- Дякую всім, хто знайшов можливість долучитися до складної розмови про необхідність дотримання карантинних норм та підготовки до новорічних свят. Бажаю всім підприємцям поступу у своєму розвитку та здоров‘я колективам усіх закладів торгівлі. – побажав у своєму заключному слові Михайло Бєжан.

Усі новини