Кропивничан просять розрахуватись за спожите тепло

Вівторок, 21 січня 2020 11:41

Сьогодні, 21 січня, під час пресконференції у міській раді заступник міського голови Олександр Вергун звернувся до кропивничан з проханням розрахуватись за спожите тепло.

За інформацією посадовця, станом на 21 січня громадяни заборгували комунальному підприємству “Теплоенергетик” 45 мільйонів гривень.

- Опалювальний період завдяки погодним умовам і роботі працівників теплогенеруючого підприємства проходить стабільно, - зазначив Олександр Вергун. - Але на сьогодні у КП “Теплоенергетик” склалась ситуація великої заборгованості як за спожитий газ перед НАК “Нафтогаз України”, так і за його розподіл перед ВАТ “Кіровоградгаз”. Заборгованість за газ обумовлена несвоєчасним розрахунком населення за спожите тепло.

Олександр Вергун зауважив, що хоча у місті і трапляються аварійні випадки на теплових мережах, що пов’язане зі зношеністю системи теплопостачання, ремонтні бригади та керівництво КП “Теплоенергетик” працюють цілодобово над їх ліквідацією. Не можна залишати без заробітної плати працівників, які і вдень, і вночі забезпечують теплом оселі містян.

- Велике прохання до кропивничан розраховуватись за спожите теплопостачання, - звернувся до жителів обласного центру Олександр Вергун. - Поставтесь відповідально, бо це питання не тільки сплати за електроенергію теплогенеруючим підприємством, але й заробітна плата 800 його працівникам!

Усі новини