Кропивницька міська рада готується працювати за новим регламентом

Вівторок, 15 грудня 2020 19:49

Сьогодні, 15 грудня, голови депутатських фракцій під керівництвом секретаря міської ради Олега Колюки опрацювали проєкт майбутнього регламенту роботи Кропивницької міської ради.

Участь в обговоренні важливого документу, який регламентуватиме діяльність всього представницького органу місцевого самоврядування, вперше взяв також голова Громадської ради Леонід Лузан.

Депутати детально розглянули усі запропоновані зміни до регламенту міської ради 8-го скликання. За словами Олега Колюки, проєкт рішення готовий до оприлюднення і широкого обговорення.

- Ми взяли за основу чинний регламент міської ради, в який хочемо внести деякі зміни: привести його норми у повну відповідність до чинного законодавства, вилучити деякі неузгодженості, що не працювали, - відзначив Олег Колюка. - Регламент важливий у роботі міської ради, він покликаний забезпечити порядок в сесійній залі та продуктивну роботу депутатів. Напрацьований нами варіант розглянуть на своїх засіданнях усі фракції міської ради і Громадська рада. У них буде можливість внести додаткові пропозиції до проєкту рішення, який вже у середу, 16 грудня, оприлюднимо на офіційному веб-сайті міської ради. По завершенні процедури обговорення опрацьований регламент внесемо для затвердження у сесійну залу.

Усі новини