Кропивницький причепурився до зимових свят і чекає гостей на відкриття головної ялинки міста

Четвер, 19 грудня 2019 09:50

Ялинки на площі перед міською радою у Кропивницькому прикрасили школярі міста. Новорічні прикраси вони виготовили своїми руками, тож кожна зелена красуня у центрі міста тепер унікальна.

Допомогти дітям у добрій справі вийшов міський голова Кропивницького Андрій Райкович. Він подякував учням за ініціативність і креативність та побажав усім радісних зимових свят.

- Зима - це казкова пора здійснення мрій та нових надій. Я щиро вітаю дітей і дорослих з цим святом! Нехай воно подарує кожній родині щастя, любов, достаток та приємні несподіванки! – побажав усім кропивничанам Андрій Райкович.

Кропивницький ретельно готується до Нового року і Різдва! У місті буде де цікаво і корисно провести дозвілля. Але сьогодні, 19 грудня, особливий день. Сьогодні головна ялинка Кропивницького засяє своїми вогниками, сповістивши, про початок зимових свят.

Святкове дійство розпочнеться о 16.15 на площі перед міською радою, а о 18.00 центр святкування переміститься на площу Героїв Майдану. Запрошуємо усіх кропивничан і гостей міста завітати на святковий вогник.

Усі новини