Михайло Бєжан: заклади громадського харчування відіграють важливу роль у дотриманні карантинних норм

Четвер, 17 грудня 2020 18:25

Перемогти у складному і жорсткому  протистоянні із підступним і небезпечним захворюванням на корона вірусну інфекцію – справжнім викликом усьому людству можна лише консолідованими і узгодженими діями всієї громади. Важливу роль у належному дотриманні  запроваджених карантинних норм мешканцями Кропивницького грають заклади громадського харчування.

Сьогодні, 17 грудня, заступник міського голови Михайло Бєжан провів робочу зустріч із кропивницькими рестораторами та звернувся до них з проханням бути прикладом у запровадженні необхідних сьогодні правил протидії пандемії.

- Через різке поширення пандемії коронавірусу, закладам харчування  доводиться  працювати в жорстких карантинних умовах, - відзначив Михайло Бєжан. - Ми розуміємо, як непросто впоратися із цілим комплексом складних проблем та, за таких умов, зберегти власний бізнес і робочі місця для працівників закладу. Саме тому, ми тримаємо тісний зв’язок з представниками ресторанного бізнесу та готові до постійної співпраці. Наразі домовились про неухильне дотримання  закладами всіх карантинних вимог. Це надзвичайно важливо у ситуації, що склалася.

Результатом діалогу стала також домовленість про створення на період зимових свят новорічної атмосфери на територіях біля ресторанів і кафе Кропивницького. А ще керівники закладів запевнили, що від 16 січня обслуговування клієнтів розпочинатиметься  виключно українською мовою.

Усі новини