Міська рада Кропивницького виступить третьою стороною у конфлікті навколо ринку «Європейський»

Вівторок, 6 жовтня 2020 16:12

Підприємці, які ведуть бізнес на ринку «Європейський» у Кропивницькому, звернулися за підтримкою до міської ради у вирішенні свого конфлікту, пов’язаного з нарахуванням невиправданого, на їхню думку, підвищення орендної плати за власні торгівельні об’єкти.

Від імені представників малого бізнесу ринку сьогодні, 06 жовтня, перед початком пленарного засідання двадцять другої сесії міської ради Кропивницького виступила підприємиця Тетяна Данилова. Вона висловила великі сподівання на зустріч з міським головою Андрієм Райковичем, яка має відбутися у середу, 07 жовтня.

- Ми домовилися із очільником обласного центру про зустріч на завтра, - повідомила Тетяна Данилова. -  Впевнені, що він – людина слова і ми, нарешті, почнемо вирішувати наші проблеми.

У свою чергу, Андрій Райкович звернув увагу підприємців, що подібні проблеми не вирішуються методом шантажу та тиску,  а єдиним законним способом розв’язання конфлікту є  судовий розгляд справи.

- Ви почали формувати свої фінансові стосунки  з іншими фізичними особами-підприємцями майже 14 років тому без належного документального їх оформлення, що  і призвело до сьогоднішніх ваших претензій, - наголосив очільник міста. -  Міська рада не відсторониться від участі, вона займе позицію в інтересах громади та трудового колективу. Ми зможемо виступити третьою стороною та ініціювати розгляд конфлікту у судових іорганах.

Усі новини