Міська влада Кропивницького тримає на контролі ситуацію із виплатою заробітної плати на підприємствах міста

Четвер, 16 травня 2019 16:57

У міській раді Кропивницького відбулося засідання засідання  міської комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Комісія під головуванням директора департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Маріанни Моркви заслухала представників підприємств - боржників у Кропивницькому щодо ситуації із заборгованістю по заробітній платі та єдиному страховому внеску.

Маріанна Морква поінформувала членів комісії про тенденції заборгованості із заробітної плати у Кропивницькому за період січня-квітня 2019 року. Про стан заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування доповіла заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Кропивницького управління  Головного управління ДФС у Кіровоградській області  Ольга Місюня.

Керівники підприємств у Кропивницькому, за якими обліковується заборгованість з виплати зарплати та ЄСВ, повідомили про плани її  ліквідації  та про причини невиконання раніше визначених графіків погашення боргів перед працівниками і бюджетом.

Міська комісія продовжує тримати на контролі ситуацію на підприємствах міста.

Усі новини