Міський голова Андрій Райкович привітав легендарних кропивницьких “кіборгів” з Різдвяними святами

П'ятниця, 6 січня 2017 00:00

Сьогодні, 6 грудня, міський голова Кропивницького привітав бійців легендарного 3-го полку спеціального призначення із прийдешніми Різдвяними святами.

Очільник міста разом зі своїми заступниками Олександром Мосіним і Олександром Грабенком передали частині десять великих короваїв і Різдвяні кошики до святкового столу.

- У переддень Різдва найбільше хочу висловити щиру подяку усім військовослужбовцям, які стоять на сторожі нашої незалежності, побажати їм сімейного тепла і добра, а також здійснення їхніх мрій, - сказав у своєму вітальному слові Андрій Райкович. - Звичайно, всі ми сподіваємось на те, щоб якнайшвидше запанував мир у рідній Україні. Від усіх містян дякую хлопцям за їх нелегку військову службу, яку вони несуть у цей час. Побажати, щоб усі поверталися із завдань живими і неушкодженими. Ну а нам необхідно затягнути паски і максимально допомогти своїй армії, щоб наблизити перемогу, щоб якомога швидше закінчились бойові дії на Сході України”.

Завідуюча їдальнею військової частини Тетяна Бородіна тепло подякувала міській владі за турботу і гостинці.

- Вже сьогодні, на Святвечір, ми прикрасимо столи бійців смачними запашними короваями і іншими смаколиками, - запевнила Тетяна Бородіна.

У свою чергу, заступник командира частини Сергій Францишкевич вручив міському голові Подяку від особового складу за патріотичну позицію і суттєву матеріальну допомогу армії.

Усі новини