Міський голова Андрій Райкович відзначив високу якість підготовки урочистостей у Кропивницькому з нагоди Дня Соборності України

Понеділок, 28 січня 2019 13:42

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович щиро подякував усім, хто долучився до  підготовки заходів із відзначення Дня Соборності України.

Сьогодні, 28 січня, під час апаратної наради він відзначив якісну роботу комунальних служб, які працювали на об'єктах, вулицях, площах, мостах, де проводились урочистості і молодіжні акції з нагоди Дня Соборності.

- Ми із секретарем міської ради Андрієм Табаловим активно долучилися до участі в усіх заходах. Це було по-справжньому патріотично, щиро, велелюдно і змістовно. Дуже приємно, що на вулицю цього дня вийшло багато молоді. Так має бути й надалі, - наголосив Андрій Райкович.

А вже завтра, 29 січня в Україні відзначатимуть День Героїв Крут. Міський голова поставив чітке завдання всім відповідальним виконавчим органам і комунальним службам якісно провести підготовчі роботи та забезпечити відповідний благоустрій на усіх локаціях, де відбуватимуться урочистості.

Усі новини