Міський голова Андрій Райкович вкотре закликав кропивничан неухильно дотримуватися правил адаптивного карантину

Понеділок, 6 липня 2020 14:29

Сьогодні, 06 липня, під час апаратної наради міський голова Кропивницького Андрій Райкович звернувся до містян з проханням дотримуватися карантинних обмежень.

- Не можу не звернути увагу, що певні послаблення занадто розслабили народ, - зауважив Андрій Райкович. - Кабінет міністрів прийняв рішення щодо штрафів, якщо люди знаходяться без масок в громадських місцях. І там передбачені солідні суми. Прошу, дорогі кропивничани, не нехтуйте цими речами. Літо, спека, хочеться дихати відкрито. Я вас розумію! Але навчимося терпіння і порядку! Це вкрай необхідні якості, коли ми прагнемо перемоги, особливо над невидимим ворогом. У транспорті, в магазинах, взагалі в замкненому просторі ми повинні бути в масках. І ніяк інакше! І пам'ятайте про дистанцію. Тримайте цей метр на зупинках, в парках. Думайте, вболівайте за свою безпеку, за безпеку близьких вам людей, якщо не хочете дихати під апаратами ШВЛ.

Очільник міста акцентував увагу на ситуації в областях, які наразі перебувають у тривожній зоні через велику кількість хворих на COVID-19, і зауважив, що у Кропивницькому вона позитивно стабільна. Андрій Райкович наголосив, що таку тенденцію із захворюваності в місті треба і надалі утримувати на тому ж рівні. Зокрема, міський голова дав доручення керівництву поліції посилити патрулювання в місцях стихійної торгівлі, а управлінню розвитку транспорту та зв’язку - жорсткіше контролювати умови перевезення пасажирів у всьому громадському транспорті, а саме: дотримання масочного режиму, регулярна дезінфекція і тільки сидячі місця.

- Тільки у такий спосіб можна запобігти поширенню інфекції через громадський транспорт, - вважає Андрій Райкович.

Усі новини