Міський голова Андрій Райкович звернувся до журналістів Кропивницького з проханням допомогти контролювати роботу громадського транспорту

Понеділок, 23 жовтня 2017 17:19

Нові великомісні автобуси почали працювати у Кропивницькому на маршрутах до селища Нового і на Стару Балашівку. Міський голова Андрій Райкович назвав це значною подією для обласного центру і пообіцяв особисто перевірити роботу громадського транспорту на всіх маршрутах.

- Для нас це дуже важлива подія. Я ближчим часом проїду за всіма маршрутами, послухаю людей і водіїв, - відзначив очільник міста. - Наразі прошу управління розвитку транспорту та зв’язку кілька днів здійснювати моніторинг пасажиропотоків. Це серйозна справа - можливо ми щось не врахували, можливо доведеться внести зміни у графіки руху: час покаже, пасажири підкажуть.

Андрій Райкович звернувся також до журналістів міста. як до друзів і партнерів, з проханням підключитися до контролю роботи громадського транспорту.

- Разом завжди легше знайти правильне рішення і кращий варіант. Працюємо далі і випускаємо на дороги чергові маршрути, - наголосив міський голова. - Для міста це дуже важливий крок. Окремо прошу патрульну поліцію на цих маршрутах теж працювати активніше.

Усі новини