Міжнародний день волонтера: подарунки достойникам від міської влади Кропивницького

Понеділок, 6 грудня 2021 14:19

Секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка привітав волонтерок обласного центру  із їхнім святом -  Міжнародним днем волонтера, що відзначався у неділю, 05 грудня.

На зустріч до посадовця завітали Лілія Місюня, директорка КЗ «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю», співзасновниці благодійної організації «Міжнародній благодійний фонд «Янгол життя» Ольга Присяжнюк та Наталія Селецька, а також Людмила Шукрута, очільниця Кіровоградської обласної організації матерів дітей-інвалідів та інвалідів «Серце матері».

Зустріч пройшла у невимушеній дружній атмосфері, Олег Колюка передав волонтерам щирі вітання і від міського голови Андрія Райковича

- Ми вдячні вам за те добро, надію та увагу, які ви віддаєте людям. Міцного здоров'я вам, витримки, сил підтримки, і нехай сторицею повертається добро, яке ви безкорисливо віддаєте іншим! – відзначив у своєму слові секретар міської ради.

Цього дня волонтерки отримали квіти і подарунки від міської влади.

Користуючись нагодою, вони розповіли про участь організацій, які вони представляють, у міжнародній благодійній акції «Щедрий вівторок». Особлива увага при цьому  приділяється залученню школярів до добрих справ, і діти радо та з розумінням жертвують свої кишенькові гроші чи приносять власні іграшки на благодійність.

У свою чергу, Олег Колюка звернув увагу, що у міській раді відновив роботу комітет доступності, робота якого не зводиться лише до вирішення вузького кола питань щодо  безбар'єрності. Завершилася зустріч спільним фото на пам'ять.

Вшанування кропивницьких волонтерів міською владою продовжилося сьогодні, 06 грудня, і в обласній філармонії під час  урочистостей з нагоди відзначення  Дня Збройних Сил України.

Усі новини