Молодих виконавців запрошують взяти участь у фестивалі української патріотичної пісні «Моє ім’я — Україна»

Середа, 30 жовтня 2019 16:21

Управління молоді та спорту міської ради Кропивницького за підтримки Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка оголошує конкурс молодих виконавців української патріотичної пісні.

До участі у фестивалі запрошуються солісти-вокалісти, вокальні дуети та тріо, які виконують пісні на патріотичну тематику, заявили про свої успіхи у різних музичних конкурсах та фестивалях, мають досвід концертних виступів. Взяти участь у фестивалі можуть виконавці віком до 35-ти років.

За інформацією організаторів, фестиваль проводитиметься в один тур: конкурсне прослуховування учасників фестивалю відбудеться 22 листопада 2019 року о 13 годині у глядацькій залі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка (м. Кропивницький, вул. Шевченка, 1).

До виступу виконавці повинні підготувати дві українські пісні патріотичного спрямування, які виконуються під фонограму (-1), інструментальний супровід або «a cappella» загальною тривалістю не більше 9 хвилин.

Конкурсна програма фестивалю проводиться за номінаціями:

«солісти-вокалісти» (сольний спів);

«вокальні ансамблі малих форм» (дуети, тріо, квартети).

Для участі у фестивалі необхідно подати заявку на електронну адресу: umc@krmr.gov.ua або в друкованому вигляді за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, кімн. 313 (управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького).

Контактна особа: Черкасська Катерина Володимирівна, контактні телефони: (0522) 24 44 27, +380505141722, +380664172588

Термін подачі заявок завершується 18 листопада 2019 року.

Детальніше з умовами Конкурсу можна ознайомитись за посиланням

 

 

Усі новини