Муніципальний інвестиційний форум «TIME to INVEST» у Кропивницькому готується зустрічати гостей

Четвер, 19 вересня 2019 16:38

Вже зовсім скоро, 27 вересня, у Кропивницькому галузевою сесією «Внутрішній туризм: інвестиція в розвиток території» продовжить свою роботу традиційний  Муніципальний інвестиційний форум «TIME to INVEST».

Організатором заходу виступає міська рада Кропивницького спільно з обласною державною адміністрацією та ТОВ «Украгроекспо».

У департаменті з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради пояснили, що головною метою форуму буде активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування регіонального туристичного продукту на український та міжнародний ринки, популяризація туристичних можливостей та маловідомих об’єктів області.

Профільна галузева сесія  орієнтована на представників туристичних компаній та комплексів України, баз відпочинку та оздоровчих центрів, готелів і центрів розваг, державних відомств та установ з розвитку туристичної галузі України, муніципалітетів.

Під час форуму обговорюватимуться актуальні для активного розвитку туризму  питання:

  • як ефективно створювати та просувати місцеві туристичні продукти;
  • як зробити туристичну галузь вигідним бізнесом.

В рамках проведення форуму діятиме виставка-презентація, де будуть представлені найкращі регіональні туристичні маршрути.

Форум відбудеться в рамках ділової програми найбільшої в Україні Міжнародної агропромислової виставки «АГРОЕКСПО – 2019», тому відвідувачі заходу матимуть чудову можливість ознайомитись з її експозиціями, фольклорними традиціями Кіровоградщини під час проведення традиційного «Покровського ярмарку».

У департаменті з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради переконані, що форум стане тим майданчиком, де учасники матимуть добру нагоду обмінятися досвідом з іншими регіонами у сфері надання туристичних послуг та просування територій, отримають можливість провести переговори з потенційними партнерами та налагодити вигідні взаємовідносини з представниками туристичної індустрії.

Сесія  є відкритою, участь у ній безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Програма заходу та анкета учасника доступні за посиланням: http://kropinvest.kr.ua/, а також на сайті Міської ради міста Кропивницького.

У разі виникнення питань, телефонуйте до департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Міської ради міста Кропивницької за номером: +38 (0522) 36 13 35 або пишіть на e-mail: ekonomika@krmr.gov.ua.

Будемо раді бачити вас серед гостей та учасників заходу.

Усі новини