“Муніципальний патруль” продовжує роботу по боротьбі зі стихійною торгівлею

Середа, 3 липня 2019 16:07

Вчора, 02 липня, в рамках реалізації проекту «Муніципальний патруль» проведено рейд-відстеження щодо припинення несанкціонованої торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами вздовж дороги по вул. Преображенській, біля ринку «Центральний».

З громадянами, які здійснювали торгівлю у невстановленому місці, проводилась роз’яснювальна робота стосовно недопущення стихійної торгівлі  харчовими продуктами на тротуарах, з землі. Продавцям вручали флаєр «Обережно! Стихійна торгівля!» з інформацією про адміністративну відповідальність за торгівлю в невстановленому місці. Контролюючі органи  пропонували “стихійникам” перейти здійснювати торгівлю на територію ринків міста.

Нагадаємо, що міський голова Андрій Райкович, неодноразово під час апаратних нарад піднімав питання  боротьби з таким небезпечним явищем, як стихійна торгівля на території Кропивницького.

- Стихійна торгівля є ганебним явищем для Кропивницького і боротися з ним необхідно послідовно, консолідовано і наполегливо, - звертався очільник міста до представників поліції, фіскальних органів, санітарних та ветеринарних служб.

Усі новини