На сьогодні усі лікарні та дитячі садочки Кропивницького забезпечені теплопостачанням

П'ятниця, 27 жовтня 2017 14:33

За інформацією головного управління ЖКГ міської ради, станом на сьогодні, 27 жовтня, у Кропивницькому підключено до централізованого опалення 750 будинків із 797.

Як повідомили спеціалісти ГУ ЖКГ, дошкільні навчальні заклади обласного центру також уже з теплом. Лишається без опалення через порив тепломережі тільки ДНЗ №15 по вулиці Тельмана, де наразі тривають ремонтно-відновлювальні роботи.

Щодо закладів охорони здоров’я, то вони також уже на 100% забезпечені теплопостачанням. Крім того, від сьогодні у заклади освіти розпочалась подача теплоносія, отже до завершення канікул приміщення прогріються і діти відновлять навчання у теплих класах.

Аварійні бригади ДП «Кіровоградтепло» працюють на ліквідації 8 поривів. Ремонтно-відновлювальні роботи тривають по вулиці Пацаєва, Василя Нікітіна, Севастопольській, Миру, Варшавській, Полтавській, Миколи Левитського та провулку Щербаковському.

Спеціалісти КП «Теплоенергетик», у свою чергу, усувають аварійні ситуації на мережах по вулиці Паученка, 46 і 48 та по вулиці Гоголя, 85.

Усі новини