Несанкціонована вулична торгівля у Кропивницькому несе пряму загрозу життю та здоров’ю людей

Середа, 13 листопада 2019 17:08

У Кропивницькому, в громадській вбиральні скверу “Центральний” підприємець зберігає яблука, якими потім несанкціоновано торгує  на центральній зупинці громадського транспорту.

Такий факт, виявлений працівниками спеціалізованої інспекції обласного центру у вівторок, 12 листопада, красномовно свідчить про високий рівень загрози життю та здоров’ю для тих хто дозволяє собі купувати у продавців на асфальті продукти без жодних документів підтвердження якості та належних умов зберігання.

Прокоментував ситуацію заступник начальника спеціалізованої інспекції Олександр Брюховецький:

- Відповідно до доручення міського голови Андрія Райковича, працівники спецінспекції проводили рейд - відстеження з припинення несанкціонованої торгівлі продовольчими товарами в центральній частині міста. Вчора вони виявили факт грубого порушення санітарних норм. Підприємець несанкціоновано торгував яблуками на зупинці “Головпоштамт” які залишав на ніч для зберігання у громадському туалеті Центрального скверу. У такий небезпечний для здоров’я людей спосіб він реалізовує продукцію вже довгий час. Неодноразово працівники спецінспекції викликали поліцію.

За словами Олександра Брюховецького, вчора протягом дня працівники спецінспекції не давали підприємцю реалізовувати товар. А вже близько 18.30 інспектори вперше виявили, що яблука ділок зберігає в туалеті. Сьогодні, 13 листопада, продавець зранку виніс свій товар з громадської вбиральні.

Проте, спеціалізована інспекція контролює ситуацію та не дає можливості підприємцю реалізовувати свою продукцію.

Усі новини