Олег Колюка: українці на фронті продовжують відстоювати цінності, за які віддали життя Герої Небесної Сотні

Понеділок, 21 листопада 2022 11:35

Сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначають день Гідності і Свободи. Цей день особливий для кожного українця. Це - день, коли ми вшановуємо події, які змінили хід сучасної історії. Адже вони дали міцний поштовх до розвитку України, визначення її європейського вектора руху.

Спроба перетворити Україну на проросійську диктатуру – саме те, проти чого повстало українське суспільство у 2013-2014 роках. Помстою за цей вибір українців стала агресія Росії, яка 24 лютого переросла у повномасштабну війну.

Сьогодні кропивничани принесли живі квіти на могили захисників України, які поклали свої голови за свободу свого народу. У вшануванні українських Героїв взяв участь секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка.

- Попри окупацію частини території, жахливі людські жертви та величезні матеріальні втрати, Україна не  зламалася. Українці незламно стоять на захисті своєї незалежності, - наголосив Олег Колюка. - Плата України за право вільно жити на своїй Богом даній землі надзвичайно висока – життя українських воїнів – Героїв. Українці продовжують наполегливо відстоювати європейські цінності, за які віддали свої життя Герої Небесної Сотні, – гідність, демократія, рівність та верховенство права. Ми стояли і будемо стоятиме на позиціях утвердження цих цінностей в усіх сферах суспільного життя. Перемога обов’язково буде за нами! Слава Україні!

Усі новини