Парк комунального пасажирського транспорту у Кропивницькому поповниться десятьма новими автобусами

Четвер, 7 червня 2018 15:01

Автобусний парк комунального підприємства «Електротранс» поповниться десятьма новими одиницями техніки. Шість перших новеньких автобусів МАЗ вже прибули вночі на територію підприємства.

Міська влада Кропивницького планомірно і наполегливо перетворює у життя програму розвитку пасажирського транспорту обласного центру. Цьогоріч у міському бюджеті передбачили 3,27 мільйона гривень на модернізацію парку автобусів.

- Нові автобуси середнього класу надзвичайно зручні для роботи в умовах міста. вони розраховані на перевезення 27 пасажирів, що сидять і 60, які готові постояти під час маршруту, мають можливість перевозити пасажирів з інвалідністю: для цього передбачені спеціальні місця у салоні і пандуси, - відзначив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Олександр Вергун. – Наразі техніка проходить необхідні для подальшої роботи процедури реєстрації та технічного огляду. Орієнтовно, нові автобуси кропивничани зможуть побачити на міських маршрутах вже через півтора місяці. Плануємо використати їх для покращення пасажирського обслуговування мешканців селища Гірничого, Катранівки, Новомиколаївки по вулицях Варшавській, Пала Сніцара, Юрія Краснокутського. Вартість проїзду в нових автобусах залишається незмінною для комунальних автобусів – 4 гривні.

Усі новини