Під час загальноміської толоки з території Кропивницького вивезено понад 190 тон сміття

Вівторок, 19 квітня 2022 13:26

У п’ятницю, 15 квітня, кропивничани, працівники підприємств, установ, організацій, комунальники міста долучилися до генерального весняного підприємства обласного центру. Цього дня містяни працювали у зелених зонах Кропивницького, серед яких Лісопарк, Набережна річки Інгул, з боку Ковалівського пляжу, Фортечні вали, парк «Бєляєвський», парк Перемоги та територія між ТЦ «Епіцентр» та автодромом «Каскад», узбіччя головної магістралі селища Нового – вулиці Металургів тощо.

- Хочу окремо подякувати мешканцям приватного сектору – вони впродовж всього тижня наводили порядок на власних прибудинкових територіях, висаджували квіти, чепурили   свої будинки, - відзначив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 19 квітня. - Про результативність проведеної толоки говорить той факт, що у п’ятницю на полігон твердих побутових відходів  було вивезено підприємствами, установами, організаціями, комунальними службами більше 190 тон сміття.

У той же час, звернув увагу керівників комунальних підприємств Олександр Мосін – заходи в рамках місячника у нас продовжуються. У неділю, 24 квітня, кропивничани відзначатимуть  світле свято Великодня. Тож необхідно продовжувати наполегливо наводити лад на території  міста. У тому числі в місцях розташування храмів. На території цвинтарів.

Усі новини