Покладанням квітів до пам’ятника Володимиру Винниченку кропивничани відзначать День Соборності України

П'ятниця, 20 січня 2017 13:30

22 січня у Кропивницькому відбудуться урочистості з нагоди відзначення Дня Соборності України.

Цього дня представники влади, трудових колективів підприємств, установ та організації, політичних партій, громадських організацій, релігійних громад, студентської молоді візьмуть участь у покладанні квітів до пам’ятника Володимиру Винниченку, яке розпочнеться о 10.00.

На будівлях, територіях адміністративних установ, організацій, підприємств 22 січня будуть підняті Державні прапори України.

Впродовж січня у закладах освіти Кропивницького будуть проведені тематичні уроки, лекції, інші науково – просвітницькі заходи, направлені на виховання у молоді патріотизму, поваги до історичного минулого українського народу, демократичних цінностей.

У закладах культури обласного центру цими днями будуть організовані культурно – мистецькі заходи, присвячені історії національно – визвольних змагань в Україні на початку ХХ століття, боротьбі за суверинітет та територіальну цілісність держави. Музей та бібліотеки міста створять нові та оновлять існуючі експозиції, тематичні виставки, які розповідатимуть про історію та діяльність Української Народної Республіки та Західно – Української Нородної Республіки.

Усі новини