Програма капітальних ремонтів шкільних спортивних залів у Кропивницькому планомірно виконується

Середа, 4 жовтня 2017 16:52

П’ять спортивних залів у школах Кропивницькому будуть капітально відремонтовані цьогоріч. Про це повідомила заступник міського голови Наталія Дзюба під час інспекційної поїздки закладами освіти.

Сьогодні ремонтні бригади продовжують працювати в спортивних залах загальноосвітніх шкіл №№1, 3, 26, 30, 31, а в НВО №6 – оновлюється актова зала.

Перевірити хід та якість ремонтів до навчальних закладів №1 та №30 завітали Наталія Дзюба разом із начальником управління освіти Ларисою Костенко.

В ЗОШ №30 будівельники обіцяють завершити роботи до 01 листопада, тут вже змонтована і випробувана система опалення, налагоджена вентиляція, проведене нова електромережа, замінені вікна і двері, триває утеплення фасаду і облаштування спеціальної спортивної підлоги. Будуть відремонтовані і всі підсобні приміщення для зберігання інвентаря та роздягальні.

В ЗОШ №1 встигли встановити металопластикові вікна і завершують монтаж радіаторів теплопостачання. На суботу, 07 жовтня, заплановані гідравлічні випробування мережі, щоб до початку опалювального сезону спортивний зал був готовим прийняти тепло. В планах будівельників до 10 листопада завершити ремонт стін, підлоги, вентиляції та освітлення.

- Ремонт шкільних спортивних залів є одним із пріоритетних напрямків діяльності міської ради з розвитку закладів освіти Кропивницького, - відзначила Наталія Дзюба. – Потужну програму модернізації спортзалів у школах обласного центру ініціював міський голова Андрій Райкович. Він тримає на особистому контролі її виконання. Минулого року наші учні отримали сім оновлених спортивних залів, цього року заплановані ремонти у п’яти школах і вони будуть повністю виконані.

Усі новини