Процес підготовки до нового опалювального сезону у Кропивницькому розпочнеться вже наступного тижня

Четвер, 9 квітня 2020 15:50

Завтра, 10 квітня, о 10.00 КП “Теплоенергетик” припиняє роботу із забезпечення населення послугами теплопостачання. Про це повідомив директор КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник.

Опалювальний сезон завершується з моменту перевищення середньодобової температури зовнішнього повітря більше ніж на вісім градусів тепла протягом трьох діб. 

- За температурними показниками сезон був аномальним. В чомусь це полегшило роботу підприємства. Ми оперативно усували пориви та руйнування мереж, у повному обсязі виконували роботу по забезпеченню населення теплом, - підкреслив Олександр Чельник. 

Наступного тижня КП “Теплоенергетик” звітуватиме про підсумки діяльності підприємства за  результатами опалювального сезону. 

11 квітня розпочнуться підготовчі роботи до наступного опалювального сезону: гідравлічні випробовування, ремонт технічного обладнання та теплових мереж для підготовки їх до наступного осінньо-зимового сезону 2020-2021.

Олександр Чельник звернувся до споживачів:

- Я розумію складну економічну ситуацію, що склалася з введенням карантинного режиму, та все ж прошу винайти можливості вчасно розраховуватись за спожите тепло.

За словами директора КП «Теплоенергетик», загальна сума заборгованості споживачів  за послуги теплопостачання населення складає близько 50 млн. гривень. Крім того, загальний сукупний борг підприємства, враховуючи борги попереднього орендаря ТОВ “ЦНТІ УНГА”, складає 135 млн.грн, з них  50 млн. грн. за поточний опалювальний сезон та 85 млн.грн - борги за минулий період.

Усі новини