Ринки Кропивницького в умовах сильного снігопаду забезпечуватимуть належне утримання своїх і прилеглих територій

Середа, 23 січня 2019 14:55

Складні погодні умови і сильний снігопад вимагають оперативності у прийнятті управлінських рішень з організації роботи усіх сфер складного міського господарства. Сьогодні, 23 січня, у міській раді Кропивницького  відбулася робоча нарада з керівниками 16 ринків обласного центру за участю представників спеціалізованої інспекції міста, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, управління торгівлі та побутового обслуговування населення, Кропивницького міськрайонного відділу УДСНС України у Кіровоградській області, Кропивницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби.

На нараді, що відбулася під головуванням начальника управління торгівлі та побутового обслуговування населення департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради Сергія  Горбовського, обговорювалися питання щодо наведення належного санітарного стану закріплених та прилеглих до ринків територій, у першу чергу розчищення територій ринків від снігу та його вивезення на спеціально відведені майданчики.

Крім того, директори ринків були попереджені  про неухильне дотримання вимог чинного законодавства щодо Правил протипожежної безпеки,  санітарних норм та правил  та положень ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до якості та безпечності харчових продуктів.

Усі новини