Романтичних почуттів прагнуть у будь-якому віці: терцентр Фортечного району влаштував свято для підопічних

Понеділок, 17 лютого 2020 14:30

У Клубі дозвілля, що працює при відділенні денного перебування територіального центру соціального обслуговування Фортечного району міста Кропивницького, влаштували романтичне свято.

За словами директора терцентру Олега Берднікова, працівники відділень денного перебування залучають пенсіонерів та осіб з інвалідністю до активного способу життя, організовують їхнє дозвілля. Підопічні відвідують  театри, виставки, музеї, беруть участь в лекціях та екскурсіях історичним місцями Кропивницького. Протягом року у терцентр регулярно проводяться святкові заходи для своїх клієнтів.

Ось і 14 лютого, у День Святого Валентина, літні люди мали змогу поринути у романтичну атмосферу, поспілкуватись між собою, виявити власні творі здібності. Програма свята була насиченою: пенсіонери навчилися виготовляти валентинки, якими прикрасили символічне дерево кохання, брали участь у вікторині, співали пісні, переглядали відеокліпи про кохання, слухали авторські вірші, чаювали, висловлювали приємні побажання один одному.

- Робота територіальних центрів є надзвичайно потрібною для тих громадян, хто потребує соціальної допомоги: самотніх, малозабезпечених, таких, що потрапили у складні життєві обставини, - підкреслив Олег Бердников. – Територіальні центри є місцем, де самотні люди можуть спілкуватись, займатись улюбленою справою, брати участь у роботі численних гуртків, а також опановувати нові навички. Адже це сприяє поліпшенню настрою та загального самопочуття  людей похилого віку.

Усі новини