Секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов прозвітував перед виборцями

П'ятниця, 24 січня 2020 12:23

Сьогодні, 24 січня, секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов звітував про результати своєї депутатської діяльності за 2019 рік перед виборцями у мікрорайоні Велика Балка.

На початку звіту Андрій Табалов наголосив, що основними засадами його депутатської діяльності на окрузі є вирішення проблемних питань благоустрою, соціальної сфери та підтримка ініціатив громади.

- Своїм досягненням як депутата і секретаря міської ради вважаю те, що зумів разом з міським головою об’єднати депутатів ради різних політичних сил навколо ідеї розбудови нашого міста, ухвалення вкрай важливих рішень і максимально прозорої діяльності, - наголосив Андрій Табалов. - Щодо роботи на даному окрузі, то всі чотири роки усі наші з вами зусилля спрямовані на те, аби мікрорайон перестав вважатися віддаленим передмістям. Тут поступово ремонтуються дороги, встановлюється вуличне освітлення, поліцією проводиться патрулювання, вчасно вивозяться побутові відходи, ремонтуються дитячі майданчики.

За інформацією депутата у 2019 році на підставі звернень мешканців мікрорайону було виконано низку ремонтних робіт:

  • Капітальний ремонт мережі вуличного освітлення вулиці та провулку Матросова (почато у 2018 році), тупиків Береславського та Мирного;
  • освітлено майданчик на розі вул. Шевченка та Світлої;
  • виконано герметизацію дворових колодязів будинку за адресою: Студентський бульвар, 18;
  • замінено ліхтарі на економні на вул. Чайковського;
  • замінено внутрішньо-будинкові інженерні мережі водопостачання, водовідведення, теплопостачання з проведенням реконструкції насосної установки для підкачки води на верхні поверхи будинку по вул. Михайлівська,1.
  • Влітку та восени у приватному секторі Великої Балки виконували грейдерування доріг з підсипкою та без неї.

Найважливішим досягненням Андрій Табалов назвав відкриття аптеки на Великій Балці.

- Цього дня і ви, і ми чекали дуже довго, зазначив Андрій Табалов. - Але все-таки спільними зусиллями міської влади, депутатів і підприємців та завдяки вашій активній позиції ми врешті здійснили чи не найбільшу мрію мешканців Великої Балки – відкрили аптеку.

За 2019 рік до приймальні депутата надійшло 76 звернень, на підставі яких було подано 47 письмових депутатських звернень, з них 43 вже виконано, а 4 перебуває на контролі виконавчих органів.

Щодо плану роботи на 2020 рік, Андрій Табалов зазначив, що відповідно до звернень громадян подав до міських галузевих програм усі пропозиції жителів Балки стосовно ремонту об’єктів ЖКГ. Але пріоритетними назвав асфальтування вулиці Шевченка (від вул. Сєдова до вул. Світлої) та відновлення мереж зовнішнього освітлення по низці провулків, зокрема, по пров. Мухіної, Ананієвському; тупику Косий в’їзд; пров. Голубиному, Мирному, Скелястому; запланована заміна ламп освітлення по пров. Верхній Степовий та Ушинського. Також у планах на поточний рік капітально відремонтувати три містки через річку Біянка.

Насамкінець Андрій Табалов подякував головам квартальних комітетів та жителям Балки за їх небайдужість та наполегливість, адже лише спільними зусиллями можна зробити і мікрорайон, і наше місто комфортнішим та безпечнішим.

Усі новини