Шанувальників комп’ютерних технологій у Кропивницькому збирає хакатон «Smart Krop»

Четвер, 14 листопада 2019 17:09

У Кропивницькому відбудеться хакатон «Smart Krop» з розробки IT-проектів соціального спрямування. До участі в турнірі комп’ютерної еліти міста, який відбудеться 7-8 грудня,   запрошуються команди, які мають власні інноваційні проекти, а також ІТ-спеціалісти, дизайнери, студенти, ініціативна молодь та всі, кому цікавий розвиток новітніх технологій міста Кропивницького.

Місце зустрічі - приміщення креативного IT-простору KOWO за адресою: пров. Василівський, 10, поверх 5, м. Кропивницький.

Під час хакатону учасники долучаться до розробки шляхів впровадження IT-проектів, зокрема за такими напрямками:

«Securing Schools» забезпечення можливості за допомогою модельного зображення території міста (електронне відображення з нанесеними територіями обслуговування закладів освіти міста Кропивницького) визначити до якого закладу освіти належить адреса проживання з одночасною реєстрацією (заявою) до зарахування.

«Health Services» – надання можливості мешканцям міста отримати інформацію за допомогою інтерактивної карти по галузі охорони здоров’я нашого міста щодо наявного діагностичного обладнання, переліку послуг та можливість вибору комунального закладу для проведення діагностики.

«More Effective» наповнення геоінформаційної системи контентом; пошук нових ідей.

Переможці хакатону отримають подарунки та можливість доопрацювати свій проект і впровадити його в дію!

Реєстрація відкрита до 1 грудня, 23:00, за посиланням. Організатори забезпечують харчування учасників. Кількість учасників обмежена. Про результати відбору буде повідомлено 2 грудня на вказану в реєстраційній формі електронну адресу.

Усі новини