Швидкі, спритні та веселі: День здоров’я відзначили школярі Кропивницького

П'ятниця, 18 вересня 2020 14:16

Сьогодні, 17 вересня, у Кропивницькому навчально - реабілітаційному центрі, де виховуються дітки з вадами слуху, відбулося веселе спортивне свято - День здоров’я.

Розпочався захід урочистою лінійкою, на яку зібралися діти, їх вчителі та батьки. Мама одного з вихованців закладу поділилася, що вихованці свята чекали з нетерпінням та особливим хвилюванням. Налаштувати ж юних спортсменів на перемогу взявся міський голова Андрій Райкович. Він звернувся до школярів з вітальним словом.

- Мені приємно бути серед вас і привітати зі святом! Ви величезні молодці. Також хочу подякувати усім, хто виховує діток, що не чують, або слабо чують. Ви гуманні вчителі. Ви докладаєте неймовірних зусиль, аби такі дітки були рівними серед рівних, - відзначив Андрій Райкович. -  З власного досвіду і спостережень знаю: люди, які не чують, мають особливу душу. Скромні, добросовісні і роботящі. Щира вам подяка. Місто розуміє вас! Жестова мова для всіх. Ми з вами і наші серця — з вами!.

Під час святкової програми діти взяли участь в естафеті, а вболівальники підтримували їх палкими оплесками. А до змагань із перетягування канату долучився і Андрій Райкович та в.о. заступника міського голови Сергій Колодяжний, в результаті - перемогла дружба. Спортивне свято  вдалося, і за свою наполегливість його учасники отримали дипломи, а від міського голови – ще й величезну корзину з солодощами.

Усі новини