Слово міського голови не розходиться з ділом: Алея Слави у Кропивницькому благоустроєна

П'ятниця, 1 листопада 2019 15:05

У Кропивницькому, на Алеї Почесних воїнських поховань  Рівнянського кладовища завершили облаштування тротуарних доріжок

Зробити благоустрій території військового меморіалу пообіцяв міський голова Кропивницького Андрій Райкович, коли до нього звернулися родини воїнів -  Героїв з проханням навести лад на цьому святому для кропивничан місці.

Очільник міста дотримав обіцянки, роботи з влаштування доріжок почалися 16 липня цього року,  а нині роботи вже завершені. Керівник підрядної організації Віталій Вязовцев особисто брав участь в антитерористичній операції в Луганській та Донецькій областях, є учасником бойових дій, тож до роботи, розповідає, ставився максимально відповідально.

Проте, під час виконання робіт виникали додаткові непередбачені роботи: будівельникам довелось вивозити 106 кубів грунту, щоб зробити стяжку і виконати укріплення території.

- Саме через це роботи з облаштування «Алеї Слави» затягнулися в часі, - відзначив Віталій Вязовцев. – Ми планували зробити все швидше, але через додаткові обсяги робіт трохи не втислися в строки.

Тепер Алея Почесних воїнських поховань  виглядає по-новому – всі доріжки тут викладені якісною тротуарною плиткою, територія між пам’ятниками – гранітом. На всі роботи з міського бюджету було використано понад 1, 3 мільйона гривень. Незабаром тут, за інформацією  Віталія Вязовцева, встановлять також три лавочки та  урни для сміття.

Усі новини