“Стратегія фірми – 2017” у Кропивницькому: змагання бізнес - еліти

Середа, 18 січня 2017 16:03

Із 19 січня до 11 лютого 2017 року у Кропивницькому триватиме регіональний етап Всеукраїнського дистанційного бізнес-турніру «Стратегія фірми -2017».

Минулорічний школярський турнір в обласному центрі приємно здивував організаторів та вчителів шкіл великою кількістю талановитої учнівської молоді, яка долучилася до участі у турнірі. Тож ні у кого не виникло сумнівів, що елітні бізнес – змагання матимуть своє продовження і стануть традиційними.

У 2017 році змагання школярів Кропивницького у потужній симуляції підприємства ViAL+ відбудеться за підтримки управління освіти міської ради, Кропивницької торгово-промислової палати та народного депутата України Костянтина Яриніча.

Зареєструватися для участі у регіональному етапі Всеукраїнського дистанційного бізнес-турніру «Стратегія фірми -2017» школярі та школярки можуть до 17 січня 2017 р. (включно) за цим посиланням.

Отримати в управління віртуальну компанію та позмагатися за її першість на ринку зможуть усі охочі учні 8-11 класів зі шкіл Кропивницького. Участь у турнірі є абсолютно безкоштовною для учасників. Переможці регіонального турніру автоматично стають півфіналістами Всеукраїнського турніру.

Випробовуйте, вдосконалюйте й реалізовуйте себе у змаганні з управління компанією «Стратегія фірми-2017»! 

Офіційна сторінка: http://kint.com.ua/ua/8-11/blog

Усі новини