У дитячо-юнацьких клубах Кропивницького вміють організувати цікаве і пізнавальне дозвілля дітей

Четвер, 24 січня 2019 11:27

Вихованці  дитячо-юнацьких клубах КЗ «Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання» у Кропивницькому мають можливість проводити вільний від навчання час корисно і з задоволенням.  

Цікаві заходи для дітей проводять педагоги  дитячо-юнацького клубу «Ровесник». Так, для молодших вихованців зразкового хореографічного ансамблю «Метелиця» педагоги організували захід «Зимова казка». Діти спостерігали за погодою за вікном і створювали власні чудові  малюнки зимового пейзажу, які потім подарували своїм батькам. А для середніх вихованців-учасників ансамблю був проведений пізнавальний урок до Всесвітнього дня «Дякую».  Діти розіграли сценки, де були використані слова подяки, а також навчилися говорити «дякую»  різними мовами світу.

Цими зимовими днями весело проводять своє дозвілля і вихованці дитячо-юнацьких клубів «Гірник», «Вогник», «Мрія» і  «Надія». Зимові розваги, рухливі ігри на свіжому повітрі, спільне катання дітей зі своїми батьками на санках з гірки надають наснаги і забезпечують гарний бадьорий настрій на довгий час, як вихованцям, так і їх батькам.

Усі новини