У Кропивницькому готуються до нового будівельного сезону: пріоритет – ремонт вулиці Вокзальної

Четвер, 25 березня 2021 18:28

Кропивницька міська рада внесла зміни до міського бюджету на 2021 рік під час сесійного засідання сьогодні, 25 березня. Одна з них – використання державної субвенції на поточний ремонт вулиці Вокзальної у сумі 50 мільйонів гривень. Ці кошти будуть направлені головному управлінню ЖКГ міської ради: ремонт транспортної магістралі з надзвичайно інтенсивним рухом  є одним із пріоритетних завдань  для міської ради на поточний рік.

- На завершення робіт з реконструкції приймального відділення міської лікарні швидкої медичної допомоги пропонується передбачити субвенцію обласному бюджету в рамках співфінансування у сумі 2 300,0 тис. грн, - відзначила Любов Бочкова. – Крім того, направити на реконструкцію операційного блоку міської ЛШМД 11, 219 млн. грн..

Також, за словами Любові Бочкової, розподіляється дотація на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров'я. По бюджету Кропивницької міської територіальної громади пропонується залучити 16, 929 млн. грн. Ці кошти планують направити  управлінню охорони здоров’я на оплату енергоносіїв.

По відділу з питань інфраструктури Новенського старостинського округу, пропонується передбачити субвенцію державному бюджету на закупівлю та реєстрацію службового автомобіля спеціального призначення, який буде використовуватися поліцейськими офіцерами громади для обслуговування території селища Нового, на суму 643,7 тис. грн.

Управління молоді та спорту пропонує збільшити видатки бюджету розвитку на завершення розпочатих у 2020 році робіт з капітального ремонту адміністративного приміщення ДЮСШ № 2 на суму 221,487 тис. грн.

- Пропонується перерозподілити 270 тисяч гривень Громадського бюджету, передбачених для департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій для реалізації проєктів громадського бюджету. Управлінню молоді та спорту - 250 тис. грн, головному управлінню ЖКГ - 20 тис. грн, - повідомила Любов Бочкова.

За пропозицією управління містобудування та архітектури буде  залучено залишок коштів бюджету розвитку, який склався від плати за оренду об’єктів культурної спадщини за минулі роки, у сумі 753,8 тис. грн на видатки спеціального фонду на ремонтно-реставраційні роботи фасаду пам'ятки архітектури місцевого значення "Колишнє повітове казначейство".

Усі новини