У Кропивницькому із професійним святом привітали аграріїв області

Четвер, 17 листопада 2022 16:55

Сьогодні, 17 листопада, в  обласному театрі імені М.Л.Кропивницького відбулися урочистості з нагоди Дня працівника сільського господарства.

Начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович привітав аграріїв з професійним святом та вручив відзнаки кращим представникам галузі.

- У календарі є багато знакових професійних дат. Але День працівників сільського господарства завжди був особливим для нашої області. Бо хлібороби - це сіль української землі, бо хліб - усьому голова, - зазначив Андрій Райкович. - Навіть в такі тяжкі часи, під постійними обстрілами, ви змогли виростити хліб! За це щирий вам всім уклін! Кіровоградщина завжди була серед лідерів у аграрному виробництві, і ви витримали ці позиції! Ви стійко тримаєте аграрний фронт!

До привітань долучилися і заступник міського голови Олександр Мосін та секретар міської ради Олег Колюка - вони також подякував усім працівникам аграрної сфери обласного центру.

- Сьогодні вся Україна б’ється, кожен на своєму фронті. Наші аграрії підставили надійне плече воїнам ЗСУ на передовій, адже сотні тонн продовольчої продукції відправили і зараз відправляється на фронт, - відзначив у своєму вітальному слові Олександр Мосін. -  Завдяки сільгоспвиробникам ми змогли забезпечити продуктами вимушених переселенців, яких прихистив Кропивницький, продовольчі вантажі гуманітарної допомоги поїхали у Миколаїв, Запоріжжя, на Київщину, Харківщину, Херсон. Дякуємо вам за ваш важкий і такий потрібний для України хліб, за невтомну працю! Побажання сьогодні єдине для нас усіх — якнайшвидшої Перемоги!

Керівники області та міста вручили заслужені відзнаки  керівникам господарств, співробітникам підприємств з переробки сировини, харчової промисловості, заготівельних і обслуговуючих підприємств і агропромислового комплексу. А завершилися урочистості святковим концертом.

Усі новини